Nieuws items

Mechanical-return diaphragm dosing pump

SEKO Kosmo MM1

KOSMO

Het nieuwste product van SEKO in de pompsector is de Kosmo serie. Een reeks elektrische motoraangedreven pompen met mechanical return membranen, gericht op het leveren van uitzonderlijke prestaties in een breed scala van stromings- en drukomgevingen.

Overzicht

Het Kosmo-assortiment motoraangedreven membraanpompen is een van onze meest flexibele oplossingen voor chemische dosering en biedt consistent nauwkeurige en betrouwbare prestaties in uiteenlopende toepassingen zoals omgekeerde osmose, koelwater en drinkwaterbehandeling.

Superieure werking over een bereik van stroomsnelheden tot 2.300 l / u betekent dat de volledig zelf aanzuigende Kosmo bijzonder geschikt is voor waterbehandelingstoepassingen die een lage stroomsnelheid vereisen. Ondertussen bieden hoogwaardige 316L roestvrijstalen, PVC- en PVDF-componenten uitstekende chemische compatibiliteit en een optionele behuizing van gegoten aluminium biedt een lichtgewicht maar sterk, duurzaam alternatief.

Het permanent gesmeerde mechanisme van Kosmo omvat kogellagers voor de belangrijkste bewegende delen, wat oververhitting helpt voorkomen en een stille werking levert, zelfs tijdens continu gebruik.

Meer info: https://www.hycon.nl/producten/pompen/motor-aangedreven-doseerpompen/