Nieuws items

Werkzaam in de zwembranche?

Kom ook dinsdag 9 oktober naar de ZwembadBranche Dag

 

uitnodiging-u-2018

 

Op dinsdag 9 oktober staan wij met Hydrochemie-Conhag BV op de ZwembadBranche Dag.

Een jaarlijks terugkerend evenement dat in het teken staat van kennis delen en kennismaken. Het succes van vorig jaar zal dit jaar worden overtroffen met nog meer exposanten en nog meer bezoekers. Daarnaast worden dit jaar voor de tweede keer de ZwembadBranche Awards uitgereikt. Kortom: de ZwembadBranche Dag is weer een onmisbare dag voor alle professionals uit de zwembranche.

 

Informeren & inspireren
In alle hectiek van de dag zijn er te weinig momenten om ons te laten inspireren, informeren en motiveren. De ZwembadBranche Dag is daarom een dag bij uitstek die je als professional uit de zwembranche niet wilt missen. Tijdens deze dag zie je op het beursplein de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen en kun je tevens terecht voor gratis advies en handige tips. Aan het eind van de dag zullen voor de tweede keer de ZwembadBranche Awards worden uitgereikt. In diverse categorieën kunnen zwembaden en zwemscholen meedingen voor het Gouden Zeepaardje. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte om weer even bij te praten met collega’s. En voor wie op deze dag nog meer inspiratie wil opdoen, zijn er diverse workshops over actuele onderwerpen uit de branche.

 

Aanmelden

Het beursplein is open van 09.00 tot 17.00.  Een bezoek aan de beurs is bij voorregistratie gratis voor professionals uit de branche. Kijk voor meer informatie en aanmelden: www.zwembadbranche.nl/dag.
Graag tot ziens op dinsdag 9 oktober in DeFabrique te Utrecht!