Certificeringen

ISO 9001

Hycon Holding heeft voor zijn werkmaatschappijen de ISO9001-certificering sinds 2007 en werkt voortdurend aan het management systeem om de nieuwste en meest recente versie van de standaard (momenteel ISO9001: 2008). Dit certificaat verklaart dat Hycon voldoet aan alle processen die nodig zijn om de eisen van de klant. De artikelen met betrekking tot de ISO9001: 2008 certificering omvatten gebieden zoals contract beoordeling, ontwerp en ontwikkeling, productie, inkoop, kwaliteitscontrole en service.

VCA

Op het gebied van veiligheid, gezondheid, kwaliteit en milieu is Hycon sinds 2005 – VCA** gecertificeerd.
Hiermee wordt aangetoond dat Hycon voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid.
Door de 2 sterren certificering voldoet Hycon aan de eis om als hoofdaannemer te mogen fungeren.

BRL-K903

Sinds 2009 is Hycon in het bezit van het BRL-K903 certificaat en is derhalve gekwalificeerd voor het installeren van chemicaliën doseerinstallaties volgens hoofdgebied F. Door tevens het bezitten van de verschillende deelgebieden kan Hycon zich als specialist onderscheiden.

UNIK

Hydrochemie-Conhag BV is lid van UNIK , voluit ‘Unie Nederlandse Industriële Kunststofbewerkers’ en is de brancheorganisatie voor bedrijven die zich bezighouden met de industriële toepassingen van kunststof. Voorheen heette de deze organisatie Polyplast.

Meer weten?  Kijk op www.hetkanmetkunststof.nl .